Event 2023

Presence & Peace firar 3 år!

Det vill jag fira genom att erbjuda ett smörgåsbord av olika livsredskap som stöttar mig att leva livet fullt ut! Under 2 dagar delar jag med mig av en del av det jag älskar och mår bra av med förhoppning om att det ska stötta andra i sitt välmående!

Kom på allt eller välj och vraka!

18/7 och 19/7:

09:00-12:00 Lev i nuet med Mindfulness och Yinyoga!

Under de här 3 timmarna kommer du att få veta mer om vad mindfulness är, hur det gynnar dig att leva ett mer närvarande liv, prova på kortare mindfulness meditationer och delta i ett härligt Yinyogapass 

12:00-13:30 Lunch (kommer finnas vegetarisk soppa och surdegsbröd att beställa vid bokning)!

13:30-16:30 The Work av Byron Katie T

Identifiera och ifrågasätt dina tankar<3!

The Work är ett av det kraftfullaste livsverktyg jag har stött på och jag har passionerat praktiserat det i över 20 år. För ett år sedan blev jag certifierad handledare och det är min stora glädje och ära att få dela med mig av det till dig som är nyfiken på att få veta mer om det under ett föredrag men också testa att göra det själv. Det är här en workshop då du kommer få möjlighet att titta på vad du tänker och hur de tankarna formar ditt liv! Vi kommer avsluta denna workshop med en 20 min skogspromenad. För dig som har svårt att gå i skogen kommer det att finnas alternativ.

16:30-17:30 Fika eller lättare mat kommer finnas till försäljning.

17:30-20:00 Dansa utan din story!

Hur skulle det vara att dansa utan dina begränsande tankar? Att bara ge dig hän till musiken som ett barn som bara rör sig utifrån glädje, kontakt och känsla? Den här workshopen kommer bjuda in till att utforska just det genom att använda The Work tillsammans med frigörande dans.

Som avslut på en härlig dag så kommer det finnas möjlighet att basta, bada och njuta av sommarens gåvor tvärs över sjön på Kallkällvägen 24!


Var: Lapland Yurts! Leåkersvägen 18. Boden, Vittjärv i en härlig Tipi!

Investering: Enstaka workshops 150 kr. Heldag 350 kr. Båda dagarna 550 kr.

Anmälan: ninaomedin@gmail.com, via pm eller skicka sms på 070-9240997. Sista anmälningsdag är 10/7!

Du är varmt välkommen att fika/äta före eller efter den workshop du vill vara med på men du behöver anmäla att du vill äta så vi vet hur mycket mat vi ska laga för att inte få så mycket svinn. Anmäl också eventuella matallergier! Vill du ha med egen mat så går det också bra!

Varmt, varmt välkommen i

Dela gärna eventet om du tycker det känns rätt! Det stöttar mig och kanske någon som du bryr dig om!

Welcome!

Join us for an immersive 6-day Summer Camp experience exploring The Work of Byron Katie. Discover a transformative journey that will empower you to question and shift your thoughts from fear to freedom, leading to a life of clarity, peace, and joy.

This camp will be held in english with option to do The Work with someone who speaks your language if there is someone doing that on camp!
Kanslihusvägen 5 Boden