Yoga

Mjukyogakurs 16/5-20/6

Det här är en yogakurs särskilt för dig som vill ha yoga som är extra snällt och som samtidigt skapar flöde och avslappning. Perfekt för dig som är nybörjare eller har smärta.

Mjukyoga består av av vänliga anpassnings-bara övningar från olika yogaformer. Med mjuka, inkännande yogaövningar som modifieras utifrån dina förutsättningar, andning, medveten närvaro (mindfulness), aktiv avslappning och meditation.

Var: Idrottsgården i Vittjärv eller på zoom

När: Tisdagar från 16/5-20/6 (uppehåll 13/6)

Pris: 990 kr

Anmälan: ninaomedin@gmail.com. Sista anmälningsdag 10/5.

Yinyoga i Boden och Luleå och ONLINE


Yinyoga:


Drop-in 90 min, måndagar 18:30-20:00. Online och irl i Boden (Vittjärvs Idrottsgård)! 220 kr/klass eller 900 kr för ett 5-kort!


Yinyogan är en lugn och vilsam yogaform. Den passar alla. Den är en blandning av hatha-yoga, kinesisk medicin och mindfulness meditation.

Det är en yogaform som handlar om att stanna upp och möta det som händer i oss med närvaro och omsorg om oss själva. Med mjukhet både i kropp och tanke. Den är avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande.

Vi ligger och sitter länge (2-5 min) i varje position. Vi töjer och stärker djupt liggande strukturer som leder och bindväv. Det stärker också meridiansystemet som i sin tur balanserar upp hela kroppen.

Passen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi.

Det här är en drop-in klass både online via zoom och live i Boden (Vittjärvs Idrottsgård).

Välkommen!


Anmälan: www.bokadirekt.se , (ange hur du vill vara med på passet) eller så mailar du ninaomedin@gmail.com (du behöver uppge namn, adress och telefonnummer).


Morgonyoga, online, drop-in!


Måndagsmorgnar träffas vi 06:45-07:30 online!


Välkommen att starta morgonen mjukt, inkännande och på ett sätt som är snällt mot både kropp och sinne. Det här är endast en onlineklass som sänds via zoom (länk får du när du anmält dig och betalat).

Det är bra om du förbereder dig med några kuddar i olika storlekar, en matta av något slag, filt och kanske klossar eller böcker som stöd om det behövs. 

Baserat på Hathayoga och Yinyoga. 


155 kr/pass eller så kan du köpa ett 5-kort för 625 kr (värde 775 kr), det hittar du på bokadirekt.


Anmälan: http://presenceandpeace.bokadirekt.se eller maila till ninaomedin@gmail.com!


Varmt välkommen!