Yoga

Mjukyoga (Pawamuktasana och andra mjuka program ifrån Hathayogan) drop-in!

Både Online och live i Boden

Det här är en yogakurs särskilt för dig som vill ha yoga som är extra snällt och som samtidigt skapar flöde och avslappning. Perfekt för dig som är nybörjare eller har smärta eller är gravid.

Mjukyoga består av av vänliga anpassningsbara övningar från olika yogaformer men framförallt ifrån Hathayogan. Med mjuka, inkännande yogaövningar som modifieras utifrån dina förutsättningar, andning, medveten närvaro (mindfulness), aktiv avslappning och meditation.

Var: Idrottsgården i Vittjärv eller på zoom

När: Tisdagar 17:00-18:00

Pris: 900 kr för 5-kort, 200 kr/gång.

Anmälan: ninaomedin@gmail.com.

Yinyoga i Boden och ONLINE


Yinyoga drop-in:


Drop-in 90 min, måndagar 18:30-20:00. Online och irl i Boden (Vittjärvs Idrottsgård)! 220 kr/klass eller 990 kr för ett 5-kort!


Yinyogan är en lugn och vilsam yogaform. Den passar alla. Den är en blandning av hatha-yoga, kinesisk medicin och mindfulness meditation.

Det är en yogaform som handlar om att stanna upp och möta det som händer i oss med närvaro och omsorg om oss själva. Med mjukhet både i kropp och tanke. Den är avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande.

Vi ligger och sitter länge (2-5 min) i varje position. Vi töjer och stärker djupt liggande strukturer som leder och bindväv. Det stärker också meridiansystemet som i sin tur balanserar upp hela kroppen.

Passen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi.

Det här är en drop-in klass både online via zoom och live i Boden (Vittjärvs Idrottsgård).

Välkommen!


Anmälan och frågor: ninaomedin@gmail.com (du behöver uppge namn och adress när du anmäler dig, till kvittot).