Yinyoga

Yinyoga i Boden och Luleå och ONLINE


Yinyoga:


Drop-in 90 min varje måndag 18:30-20:00, online och irl i Boden (Vittjärvs Idrottsgård)!

De här klasserna är inspirerade av de TKM och de 5-elementen!


Vi är en del av naturen och precis som det finns olika årstider så har vi olika element/faser. Varje element är påverkat av årstiden vi är i, vad vi äter, vad vi tänker och hur vi lever i stort. De stöttar varandra och genom att göra Yinyoga och fokusera på varje element så kan vi ge omsorg till de olika delarna i oss, lära oss leva i större balans med livet.

Yinyogan är en kombination av kinesisk medicin, yoga och mindfulness. Den här gången går vi djupare in i just den kinesiska medicinen och meridianerna, med fokus på ett element i taget och även olika, viktiga, akupunkturpunkter.

Du behöver inte kunna någonting om kinesisk medicin för att gå den här kursen. Klasserna kommer vara som vanliga Yinyogapass.

Med den här kursen hoppas jag att ni ska få få en djupare förståelse för er själva som en del av den jord vi lever på och få med er konkreta redskap som gör att ni mår bättre!

Yinyogan är en lugn och vilsam yogaform. Den passar alla.

Det är en yogaform som handlar om att stanna upp och möta det som händer i oss med närvaro och omsorg om oss själva. Med mjukhet både i kropp och tanke. Den är avkopplande, återhämtande och samtidigt energigivande.

Vi ligger och sitter länge (2-5 min) i varje position. Vi töjer och stärker djupt, både muskler och fascia. Det stärker också meridiansystemet som i sin tur balanserar upp hela kroppen.

Var: Idrottsgården i Vittjärv (Skäretvägen 2, Boden) och på zoom.

Pris: 220 kr/pass 


Anmälan: www.bokadirekt.se , (ange hur du vill vara med på passet) eller så mailar du ninaomedin@gmail.com (du behöver uppge namn, adress och telefonnummer).


Morgonyoga, online, drop-in!


Varje måndag under november och december träffas vi 06:45-07:30 online!


Välkommen att starta morgonen mjukt, inkännande och på ett sätt som är snällt mot både kropp och sinne. Det här är endast en onlineklass som sänds via zoom (länk får du när du anmält dig och betalat).

Det är bra om du förbereder dig med några kuddar i olika storlekar, en matta av något slag, filt och kanske klossar eller böcker som stöd om det behövs. 

Baserat på Hathayoga och Yinyoga. 


155 kr/pass eller så kan du köpa ett 5-kort för 625 kr (värde 775 kr), det hittar du på bokadirekt.


Anmälan: http://presenceandpeace.bokadirekt.se eller maila till ninaomedin@gmail.com!


Varmt välkommen!