Kurser


Här finner du information om de kurser jag erbjuder just nu. Alla går inte samtidigt men på Boka direkt så hittar du allt som är bokningsbart och aktuellt. Har du några frågor om kursstarter, maila mig på ninaomedin@gmail.com

Boka direkt

Retreat


Under två dagar tar vi hand om oss genom att praktisera meditation, skogspromenader, yinyoga och the Work. Det kommer finnas möjlighet till mycket tystnad men också för samtal.

Vi äter god mat tillsammans och du sover i en mongolisk yurt eller i en liten stuga vid en sjö (begränsat antal platser i varje).

Det kommer finnas pauser för att göra det som just DU känner att du behöver. Kanske behöver du sova, kanske vill du gå ut i skogen själv, kanske vill du ta en bastu. Det här är en helg då du verkligen får bestämma själv!

Den här retreaten är förlagd i skogen utanför Boden och där har vi fantastiska möjligheter att stilla sinnet och kroppen för att verkligen gå ner i varv men också för att möta oss själva.

I en värld som snurrar fort är en sån här paus en stor gåva till oss själva. Välkommen!! Kolla vad som är aktuellt på www.bokadirekt.se

Föredrag


Jag håller i föredrag om både mindfulness och the Work. Hör av dig om det skulle vara intressant på nina@presenceandpeace.se

Det som är aktuellt i dagsläget ligger ute på Bokadirekt så gå in där för att se vilka kurser och retreats som är på gång nu.