Om mig


Hej och varmt välkommen till min hemsida!

I mer än 20 år har jag varit intresserad av hälsa och personlig utveckling. När jag var ung fick jag en solig sommardag min första Reikihealing i en liten trästuga vid Kalixälven. När jag steg ut ifrån stugan så kändes både jag och världen annorlunda. Jag upplevde att jag var en del av något större och jag hade en djupare kontakt med mig själv. Jag minns att solen sken den dagen, jag satt i tystnad och tittade på havet och plötsligt kändes livet både okomplicerat och meningsfullt. Där fanns en tydlig stillhet inom mig som sedan kommit att bli min passion.

Med tiden har jag hittat mina redskap som leder mig tillbaka till den frid jag då upplevde. Jag har genom åren lärt känna mig själv och vet mycket mer om vad som skapar balans i mitt liv. Min önskan är att få dela med mig av det till dig.

Oavsett om du kommer till mig på en behandling, kurs eller föreläsning så önskar jag att du, efter vårt möte, ska känna dig i mer balans och i kontakt med dig själv.

Jag kallar det jag gör för en väg till att leva fullt ut , #livefulness.

Med värme, Nina

Referenser

1 / 3

""Jag tycker the work är bra som komplement. För min del i alla fall. Det bästa är att jag verkligen får tänka till vilken roll jag själv spelar i olika givna situationer. Det gör att självinsikten växer och på detta sätt vidgar jag min förståelse för mig själv och för andra". /Kristina"

1 / 3

Kontakt

Nina Olofsson Medin

telefon: 070-924 09 97

mail: ninaomedin@gmail.com

Adress: Kanslihusvägen 5 96143 Boden

Boka: www.boka.se/presenceandpeace