Retreat: Vandring och The Work i Årrenjarka! Läs mer om nästa års retreat längre ner <3

The Work av Byron Katie


AKTUELLA workshops, KURSER & RETREATER MED THE WORK:


The Work består av 4 frågor och vändningar. Det är ett sätt att ifrågasätta tankar som skapar stress, oro, konflikter och andra smärtsamma tillstånd. Det är en otroligt kraftfull metod om man längtar efter mer frid och glädje i sitt liv eller kanske bara en djupare förståelse för vad som skapar lidande.

Din värld blir som du tänker att den är. Det du tänker om dig själv, andra och världen blir till känslor som sen blir till agerande. När du tränar dig på att ifrågasätta det du tänker så lär du känna dig själv och ditt sinne. Du får också en djupare förståelse för dina känslor och hur tankar påverkar kroppen och hur du behandlar andra. Ett öppet sinne ger fler möjligheter än ett låst sinne som går på autopilot, ett öppet sinne är också ett öppet hjärta.

Låter det för bra för att vara sant? Kom och testa!

Jag vill att fler ska få grunderna i The Work för egentligen behöver man ingen annan än sig själv för att praktisera det. Därför har jag satt ihop dessa 3 ggr då vi träffas online.

Det är för dig som precis upptäckt The Work för dig som aldrig hört talas om det men blir nyfiken nu eller för dig som blivit sugen på att följa med till Årrenjarka i höst och vill förbereda dig för det (du som har gått denna får 400 kr rabatt på Årrenjarka avgiften) 


I 30 år har jag hållt på med healing, yoga, meditation. Fantastiska verktyg i sig men jag kan ärligt säga att The Work är det som gjort störst skillnad i mitt liv. Att ifrågasätta mina tankar har blivit någonting jag gör dagligen och jag älskar att dela med mig av det till andra.

Varmt välkommen till denna mini-kurs!

Var: Zoom

Anmäl: maila mig på ninaomedin@gmail.com, pm, dm.

Pris: 800 kr för alla 3 ggr.

Datum: 12/3, 16/4,14/5 18:30-20:30

Vandring och The Work av Byron Katie

Årrenjarka 12-16/9 2024


Kom med på en inre resa med stöd av The Work av Byron Katie i den vackra höstnaturen i norra Sverige.


The Work består av 4 frågor och vändningar. Det är ett sätt att identifiera och ifrågasätta tankar som skapar stress, oro, ångest, rädsla, konflikter och andra smärtsamma tillstånd. Det är en otroligt kraftfullt metod om man längtar efter mer frid och glädje i sitt liv eller bara en djupare förståelse för vad som skapar lidandet!


När vi undrar HUR man kan leva i frid och glädje-då är The Work svaret!

Är det verkligen möjligt att uppleva att livet händer för oss och inte mot oss? Att uppleva att motgångar egentligen är möjligheter, utan att trycka undan någonting och låtsas vara ok? Den här retreaten är en inbjudan till att utforska allt det i dig tillsammans med likasinnade.


Nina Olofsson Medin är certifierad the Work handledare och hon kommer guida dig dessa dagar då vi blandar workshop med vandring, yoga och meditation i den magiskt vackra naturen i Årrenjarka (1 tim ifrån Jokkmokk).

När: 12/9 13:00- 16/9 14:30

Var: Årrenjarka Fjällby, https://arrenjarka.se/

Pris: 3900 kr (exklusive boende och mat).

Anmälan: ninaomedin@gmail.com.

Boka boende: info@arrenjarka.se


Årrenjarkas stugby är av god standard. Det finns kök och badrum i varje stuga och vi kommer laga maten tillsammans i den stuga vi bor i.

Det kommer också finnas några rum i Saggatgården. Det finns inte toalett och badrum i den stugan men det finns ett kök. Där blir det något billigare att bo. Be om att få bo i den när du bokar om det känns rätt. Det är i den vi kommer ha våra workshops.

Om ni är flera som kommer tillsammans så kan ni boka en egen stuga och om du kommer på egen hand så placerar vi dig där det finns plats.

Frågor: ninaomedin@gmail.com

Läs mer om The Work på min hemsida eller www.thework.com/svenska och thework.com 


Hiking & The Work in Årrenjarka!


Join us on this weekend as we go on an inner journey with the Work of Byron Katie in the beautiful nature in the north of Sweden! We will combine workshop, yoga and hiking in the amazing wild nature in There are many shorter hikes around Årrenjarka and we will do daily walks with the option to do The Work while walking.


The Work is 4 questions and turnarounds. It is a way to identify and question your stressful thoughts that create fear, anger, worry, anxiety and other painful states. It is a very powerful method if peace, joy and love is what you are looking for in life.


Certified Facilitator Nina Olofsson Medin will guide you through these days in a beautiful surrounding in the mountains.


When: 12-16/9 2024.

Where: Årrenjarka Fjällby https://arrenjarka.se/

Price: 3900 skr (excluding accomodation and food). If your budget is limited, please contact us and let's discuss the options.

Årrenjarka has different cabins that you can choose from. Everyone is in good standard and equipped with kitchen and bathroom. We will cook for ourselves in the cabin we stay in. Bring your own food :).

Register course: ninaomedin@gmail.com.

Accomodation booking: info@arrenjarka.se. On Saturday we have the possiblity of eating in the restaurant. It is up to you to book it with Årrenjarka if you want to join us.


Questions: ninaomedin@gmail.com


Read more about the work and Byron Katie on: www.thework.com

The Work av Byron Katie är en metod att ifrågasätta de smärtsamma tankar du har. För att veta mer om Katie och the Work besök https://thework.com/